Woordje van de directeur

Dag kinderen, ouders, grootouders en sympathisanten van onze school,

Welkom op de website van onze school.

We zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Het schoolteam zal zich dan ook volop inzetten om te zorgen dat uw kind een goede opvoeding en degelijk onderwijs krijgt.

Dit schooljaar (2017-2018) hebben we uitgeroepen tot een heus feestjaar. We willen van heel het schooljaar één groot feest maken. Feest omdat we ’samen zijn’, feest als dank om wat we allemaal mogen ontdekken, maar vooral feest omdat we dit jaar onze lang verwacht nieuwbouw zullen betrekken.


FEEST !

Begin 2018 zullen we de oude school verlaten en onze intrek nemen in onze nieuwe school. Op 2 februari zullen we de nieuwe school met de genodigden officieel openen. En nadien voorzien we heel wat activiteiten in en rond de school. Het wordt een groot feest waarbij we heel Zaffelare en omgeving willen betrekken want de school is geen ‘eilandje’. Onze school staat midden in onze mooie deelgemeente en we hopen dat het een ontmoetingsplek mag worden voor jong en oud, voor de gehele gemeenschap.

Al deze activiteiten zullen eindigen in één groot feest op zondag 20 mei, op Pinksteren.

We hopen alvast u allen te mogen ontmoeten in onze nieuwe school!

Bent u nieuwsgierig? Wil u meer weten? Contacteer ons dan via ons mailadres info@deweg-wijzer.be of vereer ons met een bezoekje.

Peter Bourguillioen, directie VBS De Weg-Wijzer Zaffelare