Woordje van de directeur

Dag kinderen, ouders, grootouders en sympathisanten van onze school,

Welkom op de website van onze school. Op deze site kan je allerlei info terugvinden over onze school. Foto’s en dergelijke zal je hier echter niet tegenkomen, dit wegens het openbaar karakter van een website. Voor een levendiger beeld van onze school verwijs ik graag door naar onze ‘gimme’-pagina, waar je je eerst dient te registreren alvorens onze school te kunnen volgen.

Dit schooljaar (18-19) willen we inzetten op de gezondheid van de kinderen die aan ons zijn toevertrouwd. We weten allen dat voldoende beweging en gezonde voeding noodzakelijk zijn om zich goed in zijn vel te voelen. We gaan dit jaar ‘Fit en gezond het schooljaar rond’. Heel het jaar door willen we geregeld bewegingsmomenten inlassen en in de klassen inzetten op die gezondheid. Onze nieuwbouw biedt daar ook veel mogelijkheden voor: een ruime sportzaal en voldoende buitenruimte.

En af en toe zijn ook jullie welkom om mee te doen, zoals op ons schoolfeest. Meer hierover later op het jaar ….

We zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Het schoolteam zal zich dan ook volop inzetten om te zorgen dat uw kind een goede opvoeding en degelijk onderwijs krijgt.

Bent u nieuwsgierig? Wil u meer weten? Contacteer ons dan via ons mailadres info@deweg-wijzer.be of vereer ons met een bezoekje.

Peter Bourguillioen, directie VBS De Weg-Wijzer Zaffelare