Woordje van de directeur

Dag kinderen, ouders, grootouders en sympathisanten van onze school,

Welkom op de website van onze school. Op deze site kan je allerlei info terugvinden over onze school. Foto’s en dergelijke zal je hier echter niet tegenkomen, dit wegens het openbaar karakter van een website. Voor een levendiger beeld van onze school verwijs ik graag door naar onze ‘gimme’-pagina, waar je je eerst dient te registreren alvorens onze school te kunnen volgen.

Dit schooljaar (19-20) willen we aandacht hebben voor de wereld waarin we leven. Met het jaarthema ‘Puur Natuur’ willen we inzetten op natuurbeleving bij de kinderen en tevens werken aan bewustwording dat we voor die wereld heel hard zorg moeten dragen. Dit zullen we doen in de klas, maar vooral daarbuiten. Door regelmatig die natuur in te trekken en door in de eerste plaats veel zorg te dragen voor onze eigen omgeving.

En af en toe zijn ook jullie welkom om mee te doen, zoals op ons schoolfeest. Meer hierover later op het jaar ….

We zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Het schoolteam zal zich dan ook volop inzetten om te zorgen dat uw kind een goede opvoeding en degelijk onderwijs krijgt.

Bent u nieuwsgierig? Wil u meer weten? Contacteer ons dan via ons mailadres info@deweg-wijzer.be of vereer ons met een bezoekje.

Peter Bourguillioen, directie VBS De Weg-Wijzer Zaffelare